Inschrijven

Deelnameregistratie van de 4Parken City Trail verloopt via www.inschrijven.nl.
Betaling geschiedt via automatische incasso. Deelname is definitief na email bevesting.

Voor-inschrijving
Deelnemers kunnen zich voor deze kleinschalige trail vanaf 1 juli 2019 tot en met 18 oktober 2019 inschrijven via www.inschrijven.nl
Kosten deelname 16km : € 17,50
Kosten deelname 8 km  : € 12,50

Bij het inschrijfgeld zijn de volgende zaken inbegrepen:
* Een uitdagende City Trail over een technisch parcours met vele hoogtemeters
* Gepersonaliseerd startbewijs (alleen voor ingeschreven deelnemers tot 1 week voorafgaand aan de trail mogelijk)
* Begeleiding door professionele verkeersregelaars en gediplomeerde EHBO-ers
* Uitgebreide verzorgingsposten
* Pannenkoekenwrap met drinken en medaille na de finish
* Gratis foto’s


Na-inschrijving
Na-inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk.


Geen tijdwaarneming

In tegenstelling tot de vorige twee jaar is er geen tijdwaarneming a.d.h.v. een chip op je schoen. De 4Parken City Trail is een volledig verzorgd trail-evenement met een pittig parcours, uitgebreide verzorging onderweg en bij de finish met een mooie medaille als aandenken. Het wedstrijdelement hebben we in z’n totaliteit uit ons concept gehaald, omdat wij vinden dat trailrunning en prestatie-tijdsdruk je distantieert van de natuur-beleving. De 4Parken City Trail biedt deelnemers een bijzondere route, een uitdagend parcours, een volledig verzorgde beleving in een bijzondere omgeving…


STRAVA-Challenge

Maar we kunnen ons voorstellen dat je het leuk vindt om te zien hoe je gelopen hebt ten opzichte van anderen.
Daarom hebben we bedacht dat we in STRAVA het 4Parken City Trail evenement aanmaken. Heb je je ingeschreven via www.inschrijven.nl en loop je al met de hardloopapp STRAVA dan kun je jezelf aan dit evenement toevoegen en wordt je resultaat na afloop hierin gedeeld. Zo kun je zelf bepalen of je je prestatie openbaar wil maken of niet. En kun je zien hoe anderen het gedaan hebben:)

Nog geen STRAVA? Je kunt de app gewoon gratis downloaden en gebruiken


Deelname en aansprakelijkheid
Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

TrailXperience Veluwezoom is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

TrailXperience Veluwezoom behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van TrailXperience Veluwezoom kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij eventueel niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.

© 2016 TrailXperience