Inschrijven 4PCT

Deelnameregistratie van de 4Parken City Trail verloopt vanaf 6 mei 2020 via www.inschrijven.nl.

Betaling geschiedt via automatische incasso. Deelname is definitief na email bevesting.

Voor-inschrijving
Deelnemers kunnen zich voor deze kleinschalige trail vanaf 06 mei 2020 tot en met 16 oktober 2020 inschrijven via www.inschrijven.nl
Kosten deelname 16km : € 18,50 inclusief pannenkoek en finishbiertje
Kosten deelname  8 km : € 15,00 inclusief pannenkoek en finishbiertje
Kosten deelname  4 km : €   7,50 inclusief pannenkoek

Bij het inschrijfgeld zijn de volgende zaken inbegrepen:
* Een uitdagende City Trail over een technisch parcours met vele hoogtemeters
* Gepersonaliseerd startbewijs (alleen voor deelnemers die zich voor 12 oktober 2020 hebben ingeschreven)
* Begeleiding door professionele verkeersregelaars en gediplomeerde EHBO-ers
* Uitgebreide verzorgingsposten met eten en drinken
* Na afloop een ambachtelijk gemaakte pannenkoek met finisherbiertje
* Gratis foto’s

Medaille is voor €2,50 apart te bestellen via het inschrijfformulier.


Na-inschrijving Dagtrail
Na-inschrijving op de dag zelf is tussen 09:00 en 12:00 mogelijk mits er nog startbewijzen beschikbaar zijn. De pannenkoeken en medailles worden gemaakt op basis van voor-inschrijving. Bij na-inschrijving hebben we slechts een beperkt aantal pannenkoeken voorradig. Een medaille is helaas niet mogelijk.

Kosten deelname 16km: € 20,00 inclusief pannenkoek en finish biertje
Kosten deelname 8 km: € 15,00 inclusief pannenkoek en finish biertje


Geen tijdwaarneming

De 4Parken City Trail is een volledig verzorgd trail-evenement met een pittig parcours, uitgebreide verzorging onderweg en bij de finish met een mooie medaille als aandenken. Het wedstrijdelement hebben we in z’n totaliteit uit ons concept gehaald, omdat wij vinden dat trailrunning en prestatie-tijdsdruk je distantieert van de natuur-beleving. De 4Parken City Trail biedt deelnemers een bijzondere route, een uitdagend parcours, een volledig verzorgde beleving in een bijzondere omgeving…


STRAVA-Challenge

Maar we kunnen ons voorstellen dat je het leuk vindt om te zien hoe je gelopen hebt ten opzichte van anderen.
Daarom hebben we bedacht dat we in STRAVA het 4Parken City Trail evenement aanmaken. Heb je je ingeschreven via www.inschrijven.nl en loop je al met de hardloopapp STRAVA dan kun je jezelf aan dit evenement toevoegen en wordt je resultaat na afloop hierin gedeeld. Zo kun je zelf bepalen of je je prestatie openbaar wil maken of niet. En kun je zien hoe anderen het gedaan hebben:)

Nog geen STRAVA? Je kunt de app gewoon gratis downloaden en gebruiken


Deelname en aansprakelijkheid
Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

TrailXperience Veluwezoom is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

TrailXperience Veluwezoom behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van TrailXperience Veluwezoom kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij eventueel niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.

© 2016 TrailXperience