Deelnemersinfo 4PCNT

Deelname
Ophalen startnummers
Overdragen startnummers
Afstand wijzigen
Startlocatie- en tijd
Omkleden, toiletten en douches
Eten en drinken
Parkeren
Routebeschrijving naar Cranevelt
EHBO
Verkeersveiligheid
Parcours
Leave nothing but footprints
Wettelijke aansprakelijkheid
Calamiteiten

Deelname
We verwachten dat deelnemers over een goede conditie beschikken. Deelname is geheel op eigen risico en geheel voor eigen verantwoording.

Ophalen startnummers
Alleen op de dag zelf, 17 mei 2018, kunnen deelnemers aan de 4Parken City Night Trail vanaf 21:00 uur hun startnummer ophalen bij Sportpark Cranevelt.

Overdragen startnummer
Startnummers kunnen tot 15 mei kosteloos overgedragen worden. Stuur een email naar info@trailxperience.nl met de gegevens van de oude en de nieuwe deelnemer:
– voornaam,
– achternaam,
– woonplaats,
– geboortedatum,
– geslacht,
– afstand,
– mobiel nummer,
– email

Op de dag zelf kan het startbewijs niet worden omgezet.

Afstand wijzigen
Het wijzigen van een langere afstand naar een kortere afstand is mogelijk zonder restitutie van deelnamegeld. Het wijzigen van een kortere afstand naar een langere afstand is niet mogelijk.

Startlocatie 
De start – en finishlocatie van de 4Parken City Night Trail is bij Sportpark Cranevelt, Daam Fockemalaan 1, 6815 DL Arnhem

Omkleden, toileten en douches
Bij de start-finishlokatie zijn kleedruimtes, toiletten en douches waarvan gebruik gemaakt mag worden.

Eten en drinken
In de sportkantine op het Sportpark Cranevelt kunnen deelnemers en bezoekers tegen betaling koffie, thee, chocomelk, frisdrank en diverse soorten tosti’s kopen. Tijdens de trail kom je op de 18km  twee keer langs de verzorgingspost en op de 9km een keer langs de verzorgingspost.

Parkeren
Sportpark ’t Cranevelt ligt in het middelpunt van de driehoek dierentuin Burgers’ Zoo, het Nederlands Openlucht Museum en ziekenhuis Rijnstate. Het sportpark heeft een grote nieuwe parkeerplaats P8 (Ingang Kluizeweg, oude Veld 5).

Routebeschrijving naar Sportpark Cranevelt

Vanaf Velperbroekcircuit

 • A12 richting Utrecht Afslag Arnhem-Noord, knooppunt Waterberg.
 • Linksaf richting Burgers’ Zoo, Openluchtmuseum
 • Volg N278 tot afslag Burgers’ Zoo, Openluchtmuseum
 • Volg Schelmseweg tot rotonde
 • Sla linksaf (driekwart rond) naar Cattepoelseweg
 • Sla bij winkelcentrum rechtsaf naar Beethovenlaan
 • Sla aan het einde van de Beethovenlaan links af de Kluizeweg op
 • Sla na 250m rechtsaf Sportpark ’t Cranevelt op.
 • Parkeer eventueel uw auto op de centrale parkeerplaats en loop voorbij de velden van de Arnhemse Boys.
 • Aan het einde van de pad komt u bij de start/finish

Vanaf Utrecht

 • A12 richting Oberhausen Afslag Arnhem-Noord, knooppunt Waterberg.
 • Linksaf richting Burgers’ Zoo, Openluchtmuseum
 • Volg N278 tot afslag Burgers’ Zoo, Openluchtmuseum
 • Volg Schelmseweg tot rotonde Sla linksaf (driekwart rond) naar Cattepoelseweg
 • Sla aan het einde van de Beethovenlaan links af de Kluizeweg op
 • Sla na 250m rechtsaf Sportpark ’t Cranevelt op.
 • Parkeer eventueel uw auto op de centrale parkeerplaats en loop voorbij de velden van de Arnhemse Boys.
 • Aan het einde van de pad komt u bij de start/finish

Vanuit Arnhem centrum

 • Volg Apeldoornseweg richting Apeldoorn
 • Sla aan het einde van park Sonsbeek linksaf naar Ziekenhuis Rijnstate
 • Sla vóór Rijnstate linksaf naar Kluizeweg Sla na 50m linksaf Sportpark ’t Cranevelt op.
 • Parkeer eventueel uw auto op de centrale parkeerplaats en loop voorbij de velden van de Arnhmse boys.
 • Aan het einde van de pad komt u bij de start/finish

 

EHBO
Tijdens de 4Parken City Night Trail is EHBO aanwezig. De EHBO bevindt zich op of rondom de start/finish en bij de verzorgingspost waar beide afstanden langskomen. Zij zijn herkenbaar aan de kleding.

Verkeersveiligheid
Op sommige plaatsen in het parcours moeten openbare wegen worden overgestoken. Bij drukke punten staan gecertificeerde verkeersbegeleiders om een zo veilig mogelijke oversteek te waarborgen. Blijf desondanks zelf ook goed opletten.

NB: Deelnemers worden voor hun eigen veiligheid geacht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Mocht een deelnemer tegen de aanwijzingen toch oversteken, dan wordt hij of zij gediskwalificeerd.

Parcours
Het parcours van de 4Parken City Night Trail is uitgezet met gele pijlen met reflecterend materiaal aan de bomen en met linten die op de staart reflecterend materiaal hebben. Als de route naar links of rechts afbuigt hangen er aan de gele pijlen kleine lampjes zodat deelnemers al op afstand hierop kunnen anticiperen. Houd er rekening mee dat ondanks onze goede zorg het kan voorkomen dat een pijl ontbreekt/ is verdwenen.
De dag van tevoren publiceren we de gpx via onze FB-pagina. Deze mag alleen gelopen worden tijdens de 4Parken City Night Trail omdat we hiervoor van de gemeente een speciale vergunning hebben. Pas je tempo aan, want in het donker kun je sneller een wortel of kei missen.

De gehele route wordt verder in secties opgedeeld met reflecterende borden waarop een letter staat; A/B/C/D etc. Mocht je als deelnemers onderweg geblesseerd raken dan kun je ons aan de hand van de letterbordjes weten waar je ongeveer zit. De EHBO-ers kunnen dan zo snel mogelijk ter plekke zijn.; anders wordt het zoeken naar een naald in een hooiberg.

‘Leave nothing but foot prints’.
Dit trail evenement wordt georganiseerd in een prachtig omgeving. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied onnodig te belasten. Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energiegels en -repen.Een schoon parcours vergroot de kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de organisatie worden gediskwalificeerd.

Wettelijke aansprakelijkheid
De organisatie van de 4PCT is, behalve wettelijke aansprakelijkheid, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemers beweerdelijk geleden nadeel.

Calamiteiten
De organisatie behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of –plaatsen te wijzigen of de 4PCT geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten, waarbij dit redelijkerwijs niet anders kan worden verwacht. Er bestaat dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en vergoeding van (im)materiële schade.

© 2016 TrailXperience; de website is auteursrechtelijk beschermd en niets van de website mag  gekopieerd en overgenomen worden zonder onze nadrukkelijke toestemming